Veranderstrategiesessie

Zit je veranderproces vast, stokt de samenwerking of verloopt het niet snel genoeg? Wil je inzicht, de dynamiek doorbreken en vaststellen of je aanpak effectiever kan of een impuls?  Doe dan een interactieve en inhoudelijke Veranderstrategiesessie met jouw team, jouw casuïstiek met meting en concreet resultaat.

Nicky Huizinga, HR manager bij ZorgSpectrum: “Edwin heeft voor het MT van ZorgSpectrum een inspirerende workshop gegeven over zijn visie op verandering, en vooral op de uitdagingen bij implementaties. Het was leerzaam, boeiend en inspirerend. Ik ken Edwin ook als consultant, waar hij liet zien dat hij doet wat hij zegt en waarmaakt wat hij belooft. Ik beveel hem van harte aan!”

Doel van de Veranderstrategiesessie is symptomen van problemen te scheiden, vast te stellen wat de belangrijkste knelpunten en oorzaken zijn en een aanpak met oplossingen te ontwikkelen die beter werkt. De doelgroep betreft teams tot 15 personen die aan verandering werken of daaraan leiding geven, zoals MT’s, afdelingen of programmateams. De sessie duurt 4 uur of 2 uur (“light”) met als (basis) agenda:

  • Aanleiding/introductie
  • Toelichting Het Kernkrachtenmodel voor Verandering©
  • Meten situatie
  • Duiden en bespreken
  • Vervolgstappen

Het resultaat is inzicht in de veranderdynamiek met pijn- en aangrijpingspunten voor verbetering met concrete vervolgstappen. Voor grotere groepen, specifieke wensen of voorbereidende 0-meting in je organisatie verzorgen we maatwerk.

Meer weten? Mail naar edwin.tuin@deveranderstrateeg.nl of bel naar 06-234 96 186.