Kernkrachten methode

“Hoe meer kracht des te groter de kans op succesvolle verandering.”

Wat? – Van MOETEN naar WILLEN. Het Veranderwiel is een praktische integrale met wetenschap onderbouwde en aantoonbaar succesvolle benadering  en aanpak voor het versnellen van organisatie- en gedragsverandering in een organisatie. Naadloos toepasbaar naast andere tools en hulpmiddelen en ondersteund door een meetsysteem.

Waarom? – Noodzaak én kans. Door digitalisering en maatschappelijke veranderingen moeten organisaties de productiviteit vergroten, sneller veranderen en zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden. Gangbare aanpakken zijn fragmentarisch, instrumenteel, onpersoonlijk en weinig motiverend. Het Veranderwiel werkt, zie referenties en casuïstiek.

Hoe (verder)?– Door kernkrachten voor verandering te versterken zodat aanwezig potentieel maximaal wordt benut. Doe een self check (5 minuten) om vast te stellen of jouw situatie noodzaakt tot een andere aanpak. Duid de situatie met een StrategieSessie en stel doorbrekende interventies vast. Doe het OrganistieReset programma bestaand uit 6 dagdeel-modules om met jouw team de toekomst van jouw organisatie te herijken of volg een Masterclass om kennis te vergaren en dat zelf toe te passen.

Resultaat? – Een strategie die wordt omarmd. Een plan en verandering waar medewerkers eigenaarschap voor nemen. Implementatie waarbij medewerkers zelf verantwoordelijk nemen en de verandering omarmen.

Onze beloften – Meer vertrouwen, krachtiger perspectief, betere samenwerking, meer energie, hogere productiviteit, meer implementatiekracht en beter resultaat.

Meer weten? Mail naar info@deveranderstrateeg.nl of bel naar 06-234 96 186.