kennis en ervaring

Edwin Tuin is een zelfstandige systemische veranderaar die opereert onder de naam De Veranderstrateeg. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als (trusted) strategieadviseur, verandermanager en business transformatie begeleider.

Edwin ontwikkelt zijn kennis door gerichte studie over filosofie, psychologie, cultuur en gedrag van mensen. Hij volgde o.a. het opleidingsprogramma Grote Denkers van The School of Life, bestudeerde strategieontwikkeling en organisatiecultuur aan de Open Universiteit, heeft het Baak Leiderschapsprogramma (BLP) voor senior managers van De Baak doorlopen en is afgestudeerd ingenieur Informatiekunde (ing.) aan de Haagse Hogeschool sector informatica.

Hij verzorgt lezingen en gastcolleges aan opleidingsinstellingen als Nyenrode Business Universiteit, Vrije Universiteit Amsterdam en Beeckestijn Business School. Klik op hier voor een volledige lijst van lezingen en gastcolleges.

Hij schrijft blogs om zijn ideeën uit te werken en te delen. In 2017 verscheen zijn boek “Alles draait om verandering” waarin het Veranderwiel is beschreven. Dat boek bleek een poolstoksprong naar nieuwe kennis dat is beschreven in boek “Mensen boven Macht” dat in het voorjaar van 2023 verschijnt. Het boek is direct bij mij via mail op aanvraag beschikbaar of in de boekwinkel via Warden Press.

Tot 2010 was hij Partner bij Atos Consulting en daarvoor werkzaam bij KPMG en Accenture.

Lees meer over Edwin Tuin.