Situatie helder

Korte beschrijving

Je wilt diepgaand inzicht in de oorzaak en samenhang daartussen van achterblijvende prestaties, moeizame samenwerking of te laag tempo van innovatie en verandering. Begrip van de situatie is de basis voor oplossingen. Wij diagnosticeren met chirurgische precisie organisaties, programma’s en projecten. Na opvolging kan performanceverbetering tot 40% worden bereikt of kan het project of programma wél slagen. De investering bedraagt EUR 20K tot EUR 50K exclusief BTW met een doorlooptijd van 3 tot 8 weken. Neem contact op om jouw vraag te verkennen.

Lees hieronder een uitgebreide dienst-beschrijving.

Uitgebreide beschrijving

Ervaren problemen
Jouw organisatie of team kampt met achterblijvende prestaties, hoge werkdruk, moeizame samenwerking of te laag tempo van verandering. Problemen waarvan oorzaak en gevolg onhelder zijn. Daardoor blijven resultaten uit en worden doelstellingen niet gehaald, terwijl daarop wellicht commitment op was afgegeven. En doormodderen helpt niet meer. Het is tijd voor een frisse blik van een expert.

Ideale situatie
Je wilt control over de organisatie of team zodat de performance op (hoog) peil blijft en doelstellingen worden bereikt. Om dat te bereiken wil je inzicht in de problematiek, de oorzaken en samenhang daartussen, zodat je kunt begrijpen waarom de situatie is ontstaan. Tevens wil je inzicht in de sterkten waarop je wilt voortbouwen. Daarmee kun je de problematiek achter je laten, de werksfeer en samenwerking verbeteren en verder bouwen aan de organisatie.

Dienst
Victalis helpt bij het diagnosticeren van underperformende organisaties en vastgelopen of moeizaam lopende programma’s en projecten. Je krijgt inzicht in de situatie, de oorzaken en hoe die te herstellen. Met chirurgische precisie, eventueel met behulp van een diagnosetool, wordt de diagnose gesteld waarbij de belangrijkste elementen worden getoetst. De relatie tussen de elementen en de zwakste schakel wordt bepaald zodat je begrijpt waaraan moet worden gewerkt om de problemen op te lossen.

Waarde en investering
Ervaring opgedaan bij vele opdrachten leert dat een opgevolgde diagnose performanceverbetering tot 40% kan opleveren of kan het project of programma wél slagen. In ieder geval wordt jouw rol als competente leider versterkt en nemen het werkplezier en de prestaties toe.

De investering bedraagt EUR 20K tot EUR 50K exclusief BTW met een doorlooptijd van 3 tot 8 weken. Neem contact op om jouw vraag te verkennen. Bij positieve uitkomst kunnen we een aanbieding op maat maken.