VeranderKrachtScan©

Heb je al een account? Log dan hier in. Nog geen account of eerste kennismaking? Dan welkom bij de VeranderkrachtScan©. Deze scan geeft inzicht in de veranderkracht van een team, organisatie of samenwerkingsverband, brengt de dynamiek daarvan in beeld en helpt om verandering zo gericht en effectief mogelijk aan te pakken.

Doelgroep Deze scan is voor bestuurders, managers, toezichthouders en veranderprofessionals binnen (samenwerkende) organisaties die verantwoordelijk zijn voor verandering e/o resultaat, en dan vooral als je dan te maken hebt met moeizame samenwerking, traagheid, weerstand of als je cultuur- en andere barrières wilt doorbreken.

Opzet. Deze scan kent drie varianten:

  1. Een gratis individuele “sneak preview” met rapportage op 8 meetpunten voor basis inzicht als kennismaking.
  2. Een uitgebreide VeranderKracht Teamscan met rapportage op 20 meetpunten voor gedetailleerd inzicht voor potentieel onbeperkt aantal deelnemers.
  3. Een uitgebreide VeranderKracht Teamscan PLUS een on site interactieve Veranderstrategiesessie waarin resultaten worden gepresenteerd en geduid.

Na aanmaak van een account wordt je eerst verzocht een aantal algemene gegevens in te voeren die voor analyse worden gebruikt. Vervolgens wordt je verzocht om per meetpunt een rapportcijfers (van 0 t/m 10 = uitmuntend) als meetwaarde in te vullen. Je antwoorden blijven tussentijds bewaard mocht je de scan in etappes willen invullen. Tevens heb je optioneel de ruimte om per vraag sterke en verbeterpunten bij dat meetpunt te beschrijven. Tot slot kun je aangeven welke meetpunten voor jou extra belangrijk zijn en aandacht verdienen. Het resultaat is een rapportage met beoordeling op de 4 Kernkrachten voor Verandering met toelichting per kracht en verband daartussen. Ingevoerde informatie wordt vertrouwelijk behandeld, anoniem gerapporteerd en na 30 dagen verwijderd.

Sneak preview. De sneak preview is bedoeld als kennismaking, bestaat uit 8 meetpunten en kost ongeveer 5 minuten (meetpunten boordelen) a 15 minuten (sterke en verbeterpunten beschrijven). Je kunt dit gebruiken als een eerste self assessment. Het resultaat wordt getoond op scherm en gemaild in PDF-format. Voor de sneak preview vragen we je om eerst een account aan te maken. Registreer hier!

VeranderKracht Teamscan (PLUS). De teamscan kan met een onbeperkt aantal medewerkers van je organisatie (gefaseerd) worden uitgevoerd. Die scan kent dezelfde opzet maar bevat meer vragen en uitgebreidere analyses. Het resultaat is een maatwerk teamscan-rapportage met toelichting waarin de input van alle deelnemers geanonimiseerd is verwerkt. Zie de volgende de volgende voorbeelden. De meetpunten beoordelen kost zo’n 10 minuten en toelichten (optioneel) een extra 15 à 20 minuten. Het is mogelijk de scan specifiek op vraagstukken in je organisatie te laten aanpassen. De maatwerk-rapportage met duiding wordt in PDF opgeleverd nadat alle deelnemers hun input hebben geleverd of na verstrijken van de invoerdatum. De Teamscan Plus bevat tevens een on-site interactieve Veranderstrategiesessie voor nadere duiding. Voor opties en prijzen zie het prijzenblad.

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met edwin.tuin@deveranderstrateeg.nl of 06-23496186.

Heb je al een account? Log dan hier in.